Tariful orar perceput serviciilor noastre


Pentru clienții planului de mentenanță – tariful nostru este în prezent de 75 RON + TVA / oră facturat în trepte de 15 minute.

Pentru clienții care nu au un plan de mentenanță – tariful nostru este în prezent de 150 RON + TVA /oră facturat în trepte de 15 minute.

De ce acest tarif diferit? Pentru că accesarea unui site care nu a fost actualizat, securizat și întreținut de noi în mod obișnuit duce adesea la mult mai multă muncă de backend chiar și pentru actualizări destul de simple. Este unul dintre principalele motive pentru care îți recomandăm să te alături planului nostru lunar. Având încredere în noi să îți îngrijim site-ul și să-l menținem să funcționeze fără probleme de la lună la lună, suntem bucuroși să oferim o rată redusă la actualizări, revizuiri și completări.

În timp ce proiectele complete sunt estimate la o rată fixă, oferim tariful nostru orar pentru lucruri precum actualizări rapide de site-uri web, adăugiri unice de dezvoltare și lucrări de design grafic pentru clienții actuali și anteriori. Dacă ești deja client, știi că lucrăm rapid și oferim întotdeauna cel mai oportun și eficient serviciu. Primim cât mai multe detalii pe care le putem, apoi oferim o estimare a orelor înainte de a merge mai departe.

Dacă ești curios, tariful nostru este încă la capătul inferior al scalei în comparație cu alte agenții web și magazine de design cu nivelul nostru de expertiză și asistență pentru clienți. (Majoritatea freelancerilor profesioniști și a echipelor de proiectare taxează peste 200 RON / oră.)

Menținem în mod intenționat această rată cât se poate de scăzută pentru ca clienții să își poată permite serviciile pe oră atunci când este nevoie. Contactează-ne cu orice întrebări sau pentru a cumpăra un pachet de câteva ore pentru unele actualizări ale site-ului tău!

mentenanta site wordpress