Termeni și condiții

Despre noi și despre site-ul www.safebiz.ro

SAFEBIZ SOLUTIONS SRL a fost înființată în anul 2018 de către asociații Takacs Zoltan și Takacs Kato Kata și se ocupă, printre altele, de consultanță în afaceri (înființări firme, creare site-uri web, protecția datelor cu caracter personal etc.).

Site-ul web www.safebiz.ro este o pagină comercială aflată în proprietatea și sub responsabilitatea societății SAFEBIZ SOLUTIONS SRL, cu sediul în sat. Calnic, nr. 77, jud. Covasna, și cu punctul de lucru în Mun. Sfântu Gheorghe, str. Presei nr. 4/31, jud. Covasna, înmatriculată la ORC Covasna sub nr. J14/289/2018, CIF nr. 39836487 şi cont bancar nr. RO73BTRLRONCRT0462903101, deschis la Banca Transilvania, fiind reprezentat de Takacs Zoltan Pal, în calitate de administrator, numit pe parcursul acestor termeni si condiții Safebiz sau safebiz.ro.

Contact

Adresă poștală: Mun. Sfântu Gheorghe, str. Presei nr. 4/31, jud. Covasna

E-mail: office@safebiz.ro

Persoană de contact: Takács Zoltán Pál (0040 721 737 597)

Drepturi și obligații specifice

Accesarea și utilizarea site-ului implică acceptarea, fără limitări și calificări, a termenilor și condițiilor mai jos enumerate, de către dvs. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

safebiz.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (informare, comunicare), pe site, și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice altă manieră, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Safebiz, fără acordul prealabil scris al acesteia.

Proprietatea intelectuală

Întregul conținut al site-ului www. safebiz.ro (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date) sunt proprietatea intelectuală exclusivă a Safebiz Solutions SRL și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe. Pe site poate exista conținut, care nu este proprietatea noastră intelectuală, dar să avem un drept de folosință asupra acesteia.

Este interzisă orice utilizare a conținutului site-ului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa noastră de email.

În condițiile în care considerați că un anumit conținut aflat pe site-ul nostru încalcă drepturile dvs. de proprietate intelectuală, dreptul la viața privată, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteți rugat să trimiteți un email cu drepturile încălcate, pentru a permite administratorilor site-ului să acționeze în conformitate cu dispozițiile legale.

Suspendarea accesului

safebiz.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

Schimbări ale site-ului

safebiz.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, safebiz.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

Utilizarea site-ului

Produsele afișate pe acest site se cumpără prin introducerea lor într-un coș virtual. După colectarea produselor dorite și verificarea cantităților, se completează un formular electronic cu datele necesare finalizării comenzii.

Disponibilitatea produselor

Produsele prezentate pe site sunt disponibile, prețurile acestora pot fi modificate fără o comunicare prealabilă.

Produsele oferite. Politica de prețuri

Produsele oferite sunt însoțite de factură fiscală. Produsele sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document. Nu există valoare minimă pentru o comandă.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la prețul fictiv si prețul derizoriu:

  1. Vânzarea este anulabilă atunci când prețul este stabilit fără intenția de a fi plătit.
  2. De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când prețul este într-atât de disproporționat față de valoarea bunului, încât este evident că părțile nu au dorit să consimtă la o vânzare.

În ciuda eforturilor noastre, un produs poate apărea pe site cu preț greșit, stabilite în mod eronat. În această situație www.safebiz.ro nu se obligă să onoreze comenzile cu preț derizoriu. În cazul in care prețul real este mai mic decât prețul publicat pe site, iar Dumneavoastră ați achitat prețul în avans, diferența va fi returnată în termeni legali.

Comanda produselor

Prin comanda efectuată pe site-ul nostru, acceptați toate prevederile acestui document.

Comanda poate fi efectuată exclusiv pe cale electronică prin utilizarea coșului de cumpărături de pe pagina web și furnizarea datelor solicitate. Comanda se consideră finalizată dacă  plata a fost efectuată. Adăugarea unui produs în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi.

Cumpărătorul trebuie să facă un cont pe site, cu indicarea datelor exacte înainte de efectuarea cumpărăturii. În cazul în care formularul conţine una sau mai multe greşeli, vom încerca să vă contactăm prin e-mail sau telefonic. Safebiz  nu poate să-şi asume responsabilitatea pentru executările greşite rezultate din date incorecte.

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.safebiz.ro se poate efectua în următoarele modalități:

Plata cu cardul

Plata se face cu procesorul de plăți Netopia Payments SRL (mobilpay.ro) sau Stripe. Factura se va emite automat după efectuarea plătii.

Transfer bancar

Plata se face prin virament bancar pe baza facturii primite pe adresa de email specificată de dumneavoastră în comandă. Livrarea produselor se face după intrarea sumei (contravaloarea totală a facturii) în contul nostru.

Livrarea produselor

Livrarea Produselor comandate se va face prin intermediul poștei electronice la adresa de e-mail indicată de utilizator. Produsele vor fii disponibile și pe platforma safebiz.ro după finalizarea plății.

În condițiile în care se optează pentru livrarea produselor  în suport fizic, material (format print), livrarea se va face oriunde în România, după finalizarea comenzii.

Returul produselor

În cazul în care nu sunteți mulțumit de produsul achiziționat aveți posibilitatea să solicitați restituirea prețului acestuia în termen de 14 zile, produsul rămânând în proprietatea dumneavoastră, fără a avea dreptul de să îl folosiți în orice modalitate.

Pentru a beneficia de restituirea sumei achitate trebuie să faceți o cerere la office@safebiz.ro în care să specificați motivul pentru care nu sunteți mulțumit de produs.

Garanția produselor

Toate produsele comercializate beneficiază de garanție. Dacă produsul livrat nu vă convine, vom face ajustările necesare, ca acesta să potrivească specificațiilor dvs.

Viața privată și datele cu caracter personal

safebiz.ro respectă viața dvs. privată și datele dvs. cu caracter personal pe care le împărtășiți cu noi cu ocazia accesării acestui site. Toate informațiile despre protejarea datelor dvs. cu caracter personal le puteți citi în documentul ”Politica de confidențialitate” de pe site-ul nostru.

Exonerarea de răspundere

Utilizarea acestui site este în totalitate pe contul dumneavoastră. safebiz.ro, angajații acesteia și orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din, sau în legătură cu utilizarea acestui site, sau a Conţinutului său.

Safebiz nu îşi asumă nici o responsabilitate şi nu va fi răspunzătoare pentru nici o daună sau viruşi care ar putea să vă infecteze/altera computerul sau datele personale ale Dvs., în urma accesării sau utilizării acestui site.

Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Safebiz va fi rezolvată pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată de la sediul societății noastre.

Mesaje comerciale nesolicitate

safebiz.ro se pronunță împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam).

Modificarea prezentelor termeni si condiții

safebiz.ro își rezervă dreptul să schimbe acești termeni, modificând versiunea și data adoptării noului regulament fără îndeplinirea unor alte formalități.

Legea guvernantă

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va reveni instanțelor românești competente general, material și teritorial.