Site de prezentare cu optimizare SEO

Salut!

Te-ai gândit ce s-ar întâmpla cu afacerea ta
dacă serviciile oferite de tine
ar fii pe primul loc în Google?

Îți propun un exercițiu:
  1. Alege serviciul principal pe care îl oferi
  2. Adaugă localitatea în care oferi acest serviciu
  3. Caută aceste informații în Google.
Ce rezultate obții? Cine este pe prima poziție?
cautare pe google
rezultate cautari google

Să presupunem că ești un meșter care amenajează piscine din Brașov. Dacă introduci în Google amenajări piscine Brașov, vei observa că majoritatea rezultatelor care nu sunt anunțuri plătite vor fii ale unor portaluri cum ar fii Olx sau Cylex. La momentul când am căutat eu, nu am găsit nici o pagină care să fie de genul: “Salut sunt meșterul cutare, și amenajez piscine aici la noi în Brașov”, adică nu am găsit nici o pagină optimizată pentru acest serviciu.

Asta din cauză că încă nu există nici o firmă, meșter sau meseriaș care și-a optimizat site-ul pentru a fii găsit de cei din Brașov care doresc să își amenajeze o piscină.

pro-tip

Dacă tu ești un meșter care amenajează piscine în Brașov și îți construiești o pagină web optimizată pentru căutări, îți setezi contul Google Compania Mea în mod corect, vei ajunge în scurt timp să fii primul în rezultatele celor care caută acest serviciu.

Gândește-te ce ar însemna pentru afacerea ta dacă
tu ai fii pe prima poziție în Google!

Înainte de a prezenta beneficiile poziției 1 oferite de Google trebuie să înțelegi cum este structurată pagina de rezultate.

Cum funcționează pagina de rezultate Google?

google serp cautare

Google împarte pagina de rezultate în 3 secțiuni după cum urmează:

google serp anunturi

1. Anunțuri plătite

Secțiunea de sus constă de obicei din câteva anunțuri plătite care se referă la cuvântul cheie utilizat pentru efectuarea căutării.

Pentru a fii pe locul 1 în prima secțiune, secțiunea anunțurilor plătite, trebuie să oferi prețul cel mai mare, adică să licitezi pentru prima poziție.  (În funcție de cât vei plăti, Google îți va oferi prima, a doua sau a n-a poziție, dar odată ce încetezi să plătești vei dispărea complet din căutări.)

google serp gmb

2. Listările Google Compania Mea

Dacă Google consideră că utilizatorul caută o companie locală în apropiere, va adăuga o secțiune sub anunțurile plătite numită pachetul de afaceri locale.

Pentru a fii pe locul 1 în pachetul de afaceri locale trebuie să îți setezi și să îți optimizezi profilul afacerii tale pe Google. Acest serviciu se numește Google Compania Mea și este oferit de acesta în mod gratuit.

google serp anunturi

3. Rezultatele organice

Secțiunea principală din mijloc constă în listarea „organică” (neplătită) a paginilor web relevante pentru cuvântul cheie utilizat în cursul căutării.

Pentru a fii pe locul 1 în listarea organică, trebuie să deții și să ai un site optimizat pentru căutări (proces denumit Optimizare SEO).

Ce beneficii îți aduce poziția 1 din Google?

pro-tip

Beneficiile rezultatelor organice

statistica pozitii google

În primul rând trebuie să reții că traficul din secțiunea 2 – serviciile listate de Google și secțiunea 3 listarea organică este numit trafic GRATUIT, iar prin optimizarea site-ului vei obține vizitatori în mod gratuit neplătind pentru reclame. Acest beneficiu îl vei avea pe termen lung.

Conform datelor aferente anului 2020, poziția 1 din Google atrage 43.32% din vizitatori. Asta înseamnă că din 10 persoane care caută serviciul tău, 4 vor ajunge pe site-ul tău.

Beneficiile listării pe Google Compania mea

Listări Google Compania Mea

În al doilea rând, când vine vorba de prestări servicii, primul rezultat din pachetul afaceri locale (Google Compania Mea) are un procent și mai mare.

Cele mai frecvente acțiuni pe care le întreprind oamenii după vizionarea afacerii tale pe Google sunt:.

Vor vizita site-ul tău
Te vor suna
Vor cere indicații de orientare

De ce ai nevoie pentru a ajunge pe
prima poziție în Google?

Ai nevoie de un site de prezentare cu optimizare SEO (adică optimizat pentru motorul de căutare) și un profil Google Compania Mea. Cel puțin acesta este începutul, dar în multe cazuri aceste 2 sunt de ajuns.

Cine sunt eu

Numele meu este Zoltán Takács, locuiesc în Sfântu Gheorghe alături de soția mea Kata, cu care suntem parteneri egali în viață și în compania noastră SafeBiz Solutions.

În 1998 mi-am făcut prima adresă de email și de acolo a început marea mea aventură în lumea digitală. În tot acest timp am creat multiple site-uri, am administrat forumuri și magazine online, am lucrat în domeniul affiliate marketing, broker de domenii.

Consider că un site trebuie să fie găsit în mototarele de căutare iar toate informațiile trebuie să fie accesibile cât mai rapid, astfel prioritatea mea nr. 1 în crearea site-urilor este viteza de încărcare și optimizarea SEO.

takacs-zoltan-pal

Cu ce te pot ajuta

Te întreb încă o dată:

Ce s-ar întâmpla cu afacerea ta dacă serviciile tale ar fii pe prima poziție în Google?

Dacă îți place rezultatul acestui gând, te pot ajuta să ajungi pe prima pagină în Google.

Prin pachetul site de prezentare cu optimizare SEO te pot ajuta să devii vizibil online.

site de prezentare cu optimizare SEO

Achiziționând acest pachet vei primi un site de prezentare al afacerii tale optimizat pentru serviciul tău principal. Dacă ești meșterul din Brașov care oferă servicii de amenajare piscine, vei primi un site optimizat pentru ca brașovenii să afle de tine atunci când caută un meseriaș în domeniu.

Pe lângă site-ul de prezentare îți voi seta și optimiza contul tău pe Google Compania mea.

Oferta Site de prezentare cu optimizare SEO


Prin acceptarea ofertei, primești un site de prezentare cu optimizare SEO și listarea afacerii tale pe Google Compania mea, ambele optimizate pentru serviciile tale.

Ce primești?


Iată o prezentare succinită a tot ceea ce obții prin cumpărarea acestui serviciu.

Serviciu

Valoare

Domeniu .ro

Primești un domeniu .ro ales de tine

60 RON

Site de prezentare

Site de prezentare OnePage (o pagină) a afacerii tale

2.500 RON

Pagina serviciu principal

Pagină de prezentare a serviciului principal

900 RON

Optimizare SEO

Optimizarea SEO pentru serviciul oferit

1.200 RON

Creare profil Google Compania Mea

Crearea și optimizarea profilului Google Compania Mea

400 RON

Hosting

Hosting standard rapid pentru 6 luni

300 RON

Mentenanță

Mentenanță și securitate website pentru 6 luni

840 RON

Consultanță

Consultanță gratuită 1 oră / lună pentru o perioadă de 6 luni

450 RON

Total Servicii

6.650 RON

Preț promoțional: 6.650 3.100