Mentenanță site WordPress

Planuri de Găzduire, Întreținere, Securitate și Îgrijirea site-ului

Ne asigurăm că site-ul tău este protejatoptimizatbacked up și întreținut cu grijă.

Odată ce site-ul tău este activ, nu este important doar să îl protejezi de programe malware și atacuri care îți pot distruge site-ul și îți pot afecta clasamentul Google, dar este, de asemenea, important să păstrezi instrumentele de pe site actualizate pentru a te asigura că site-ul rulează rapid și eficient. Prin planul nostru de întreținere/îngrijire a securității site-ului web, ne asumăm stresul tuturor acestor complexități, astfel încât tu să te poți concentra pe nevoile clienților tăi și pe dezvoltarea afacerii tale!
mentenanta site wordpress

Ce este inclus în planul de mentenanță site wordpress?

Iată un sumar al beneficiilor care fac planul nostru de îngrijire a site-ului de neprețuit pentru clienții noștri.

RISCUL DE A NU AVEA SITE-UL TĂU ÎNTREȚINUT CORECT

Iată doar câteva dintre cele mai comune scenarii ale site-urilor neprotejate:
ATACURI / SPARGERE SITE

Dacă site-ul tău nu este întreținut și protejat, nu este vorba despre „dacă”, ci „când” va avea loc o spargere.

PERFORMANȚĂ SLABĂ

Dacă site-ul tău nu este optimizat, acesta va funcționa și se va încărca mai lent pe măsură ce trece timpul, afectând conversiile și vânzările.

FĂRĂ BACK-UP

Dacă site-ul tău nu face copii de siguranță în mod constant, poți pierde complet conținutul și progresul acestuia atunci când are loc o breșă de securitate.

IMPLICAȚII SEO

Dacă site-ul tău nu este întreținut și optimizat, Google știe și clasifică te poate penaliza, acesta știind care sunt site-urile „vii” din punct de vedere digital.

LEGITIMITATEA SITE-ULUI

Dacă site-ul tău are probleme flagrante de securitate, cum ar fi un certificat SSL defect sau notificări privind o conexiune nesigură, aceasta afectează traficul și legitimitatea afacerii tale.

TOTUL E ÎN GRIJA TA

Dacă site-ul tău nu este îngrijit lunar, tot ceea ce acoperim în planul nostru îți revine și te va costa instrumente, timp și stres inutil.

Vestea bună este că
SUNTEM AICI PENTRU TINE
și pentru afacerea ta!

Nu trebuie să îți întreții propriul site web și să mergi singur.

Îți oferim planul perfect de mentenanță site wordpress, astfel încât tu să ai timpul necesar afacerii și clienților tăi, noi fiind aici lună de lună pentru a-ți întreține biroul virtual. Lasă nouă grija acestor probleme complexe, confuze și în continuă evoluție din lumea digitală, alegând planul care ți se potrivește de mai jos!

mentenanta site wordpress

ALEGE-ȚI PLANUL DE MENTENANȚĂ SITE


Vrem să ne asigurăm că avem planul perfect de îngrijire a site-ului web pentru afacerea ta.

Online Start*

200 RON/lună

Pentru site-uri de prezentare cu activitate scăzută, de dimensiuni mici / medii

 • Găzduire online start*
  (SSD 5GB, 1 CPU, 1GB RAM)
 • Actualizare lunară (wordpress, plugin-uri, temă)
 • Back-up lunar
 • 4 Backup-uri Cloud
 • Optimizare lunară bază de date
 • Suport standard (prioritate 3)
 • Suport gratuit: 1 oră / lună
 • Magazin online*
 • Optimizare viteză pagini
 • Suport telefonic
 • Monitorizare malware
 • Monitorizare uptime
 • Raport lunar

PRO

350 RON/lună

Pentru site-uri moderat active, de dimensiuni mici / medii și magazine online cu vânzări săptămânale

*** CEL MAI POPULAR ***

 • Găzduire Pro*
  (SSD 10GB, 2 CPU, 4GB RAM)
 • Actualizare săptămânală (wordpress, plugin-uri, temă)
 • Back-up săptămânal
 • 8 Backup-uri Cloud
 • Optimizare săptămânală bază de date
 • Suport pro (prioritate 2)
 • Suport gratuit: 1 oră / lună
 • Magazin online*
 • Optimizare viteză pagini
 • Suport telefonic
 • Monitorizare malware
 • Monitorizare uptime
 • Raport lunar

PREMIUM

500 RON/lună

Pentru site-uri foarte active, mai mari / avansate și magazine online cu vânzări zilnice

 • Găzduire Premium*
  (SSD 20 GB, 4 CPU, 8GB RAM)
 • Actualizare săptămânală (wordpress, plugin-uri, temă)
 • Back-up zilnic
 • 30 Backup-uri Cloud
 • Optimizare zilnică bază de date
 • Suport premium (prioritate 1)
 • Suport gratuit: 1 oră / lună
 • Magazin online*
 • Optimizare viteză pagini
 • Suport telefonic
 • Monitorizare malware
 • Monitorizare uptime
 • Raport lunar

* La prețurile afișate se adaugă TVA;
* Pachetul online start nu este disponibil pentru magazine online;
* Planurile de găzduire sunt oferite pe servere virtuale dedicate care se împart între mai mulți utilizatori (start 30 utilizatori / pro și premium câte 4 utilizatori / server);
* La magazinele online găzduirea nu este inclusă, aceasta trebuind plătită separat. Pentru o listă cu serverele disponibile te rugăm să vizitezi pagina prețuri server pentru magazin online;
* Suport standard / pro / premium: Suportul nostru este oferit în funție de planul ales, astfel clienții planulului premium beneficiază de prioritate numărul 1, adică orice problemă este tratată prioritar față de planurile pro și start.

Întrebări frecvente

Câteva răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre planul nostru de mentenanță site wordpress.

Dacă site-ul este construit de către noi, nu există nicio taxă de configurare atâta timp cât este într-o perioadă de 180 de zile!

Dacă, după 180 de zile, dorești să te alături planului nostru de mentenanță site la orice nivel, există o taxă de configurare de 50€ deoarece trebuie să actualizăm toate instrumentele, să curățăm baza de date dacă nu a fost întreținută, să instalăm instrumente și backup site-ului, și alte acțiuni.

Dacă integrăm un site web care nu a fost creat de noi, există o taxă de configurare de 150€, deoarece trebuie să facem multe setări în avans pentru a actualiza site-ul, a învăța instrumentele și a-l pregăti pentru a fi întreținut corespunzător.

Nu! Planul nostru de mentenanță site wordpress este lunar sau anual, cu o garanție fără riscuri și fără întrebări. Dacă, din orice motiv, dorești să îți retragi site-ul web din planul nostru de găzduire sau întreținere, ai deplină libertate de a face acest lucru. Planul tău este pur și simplu facturat pentru luna sau anul pentru care a fost plătit 🙂

Putem oferi doar mentenanță site în cazul în care ai găzduire în altă parte, atâta timp cât compania de găzduire sau serverul personalizat îndeplinește cerințele noastre pentru întreținerea și optimizarea corectă a site-ului. Dacă dorești doar mentenanță, poți să ne contactezi pentru a solicita o consultație și o ofertă.

Planul nostru de întreținere nu este obligatoriu pentru clienți, dar este foarte recomandat din cauza importanței securității, optimizării, actualizărilor, backup-urilor, suportului etc.

Acestea fiind spuse, dacă alegi să renunți la planul nostru de mentenanță, nu ne supărăm. În acest caz, îți veți asuma responsabilitatea completă pentru actualizările site-ului web, securitatea, copiile de rezervă și alte servicii prevăzute în acest plan, revizuind CLAUZA DE RESPONSABILITATE care ne eliberează de orice implicare dacă și atunci când site-ul este încălcat, piratat sau funcționează lent din cauza unei optimizări adecvate.

Absolut! Dacă decizi că întreținerea site-ului este o grijă prea mare pentru tine, te vom primi cu brațele deschise și ne vom asigura ca site-ul tău să fie protejat și îngrijit. Poți consulta întrebarea privind taxele de configurare de mai sus pentru informații suplimentare despre integrarea unui site după 180 de zile.

Vom încerca întotdeauna să facem actualizările în decurs de 1 oră pentru a nu necesita un cost suplimentar, dar dacă ai o cantitate decentă de actualizări care vor necesita mai multe ore, îți vom oferi o estimare a timpului și vom face asta la tariful nostru orar, care este redus pentru tine ca și client al planului de mentenanță!

În acest caz, îți recomandăm să contactezi specialiștii noștri preferați în eliminarea programelor malware și a listelor negre Sucuri sau dacă dorești să te alături planului nostru de mentenanță și să îți curățăm noi site-ul, avem o taxă de 499€, taxă de curățenie și instalare plan.

În funcție de tipul de spargere sau atac și de cât timp a fost compromis, problemele privind clasarea SEO și lista neagră pot dura săptămâni sau chiar luni pentru a se rezolva și, în unele cazuri, va necesita mai multă muncă suplimentară și resurse financiare pentru a se recupera.

Notă importantă: nu remediem spargerile site-ului web decât dacă site-ul va fi adăugat ulterior la planul nostru de mentenanță site wordpress.

În cazul extrem de puțin probabil în care site-ul web este spart sau piratat în vreun fel în timpul planului nostru, ne asumăm întreaga responsabilitate și vom remedia situația imediat. Nu va trebui să faci nimic.

Depinde de caz. Putem accepta site-uri neconstruite de noi atâta timp cât acestea folosesc instrumente cu care suntem familiarizați și confortabil (sau putem învăța rapid). În plus, găzduirea site-ului trebuie să fie una care să îndeplinească cerințele noastre.

Absolut! Dacă alegi să găzduim și să menținem site-uri suplimentare în contul tău, vei primi o reducere de 25% (lunar sau anual) pentru fiecare site pe care îl adaugi, care va fi activ atâta timp cât este activ planul de mentenanță site wordpress.

Din păcate nu. Orele de suport gratuit neutilizate nu se transferă pentru luna următoare.

Timpul de suport gratuit lunar acoperă orice actualizare sau completare a site-ului tău. De exemplu, modificarea orelor, a informațiilor despre companie, a personalului sau a membrilor echipei, adăugarea de noi fotografii, publicare de conținut nou, actualizarea paginilor de servicii etc.

Deși facem tot posibilul pentru a face actualizările în timpul alocat, dacă este nevoie de mai mult timp, putem face acest lucru cu reținerea orară, care pentru tine ca și client al planului de mentenanță este redusă!

Notă: timpul lunar alocat este pentru lucru sau actualizări de pe site-ul web existent și nu poate fi folosit pentru alte proiecte, pentru introducerea de funcțiuni noi (doar în cazul celor minore) sau pentru o renovare pas cu pas a site-ului web. Suntem bucuroși să facem aceste lucruri fie prin tariful orar redus, fie printr-un proiect fix separat și redus!

GARNȚIE FĂRĂ RISC

Planul nostru vine cu o garanție fără riscuri, fără întrebări. În cazul puțin probabil în care nu mai dorești planul de mentenanță, poți renunța oricând, neexistând nici o taxă ascunsă sau plată suplimentară. De asemenea îți vom furniza toate fișierele și datele de conectare ale site-ului.

Întrebări?

Contactează-ne pentru orice întrebări pe care le ai sau pentru a întreba despre configurarea unui plan personalizat de mentenanță site wordpress .