Prețuri server pentru magazin online

Pentru a oferi clienților noștri servicii de calitate și pentru o perfectă funcționare a magazinului online, găzduirea acestuia se face pe server dedicat.

Astfel, planul nostru de mentenanță magazin online nu include găzduire, acesta se plătește separat.

Mai jos aveți câteva planuri pentru serverele dedicate cloud pe care le oferim.

server magazin online

Beneficiile unui server propriu

  • Serverul va fii doar al tău, adică pe el va fii găzduit doar domeniul tău;
  • Ai propriul tău IP;
  • Viteza superioară față de un server comun

Majoritatea site-urilor sunt găzduite pe servere comune. Acest lucru înseamnă că resursele serverului sunt împărțite între respectivele site-uri, ceea ce poate fii o mare problemă în anumite ore de vârf.

Pentru a înțelege mai bine acest lucru să presupunem că tu deții un restaurant și ai la dispoziție un spațiu în care există 10 mese. Dar pe lângă tine mai există și alte restaurante care folosesc tot același spațiu cu mese. Probabil că la anumite ore, nu vor fii ocupate toate mesele, dar în orele de vârf când toți vor veni să ia masa, nu vor exista destule mese pentru clienții tăi.

Exact acest lucru se întâmplă și pe serverele comune. În orele sau perioadele de vârf, resursele serverului nu vor fii de ajuns, ceea ce va determina ca magazinul tău să nu se încarce, să meargă foarte încet sau chiar să nu funcționeze deloc.

Dezavantajele unui server propriu

Probabil singurul dezavantaj al unui server propriu este costul destul de ridicat al acestuia, deoarece atâta timp cât planurile de găzduire pe servere comune vin cu un panou de control prietenos, un server propriu trebuie întreținut de o persoană cu cunoștințe în domeniu.

Dar nu îți face griji, de aceasta suntem noi aici. Dacă alegi un server prin intermediul nostru, noi îl vom administra pentru tine, astfel ca tu să ai mai mult timp pentru afacerea și clienții tăi.

Servere disponibile

Nume serverCPURAMSpațiu stocareTraficPreț
SFBX 12 GB2 GB40 GB20 TB59 RON / lună
SFBX 22 GB4 GB40 GB20 TB69 RON / lună
SFBX 32 GB8 GB80 GB20 TB129 RON / lună
SFBX 44 GB8 GB160 GB20 TB179 RON / lună
SFBX 54 GB16 GB160 GB20 TB229 RON / lună
SFBX 68 GB16 GB240 GB20 TB319 RON / lună
SFBX 78 GB32 GB240 GB20 TB419 RON / lună